Over ons

Wij zijn een modern bedrijf met een frisse blik op het bouwen van campers. In onze werkplaats wordt uw camper  vakkundig onderhouden of gebouwd. Bij een grote of kleine reparaties aan uw camper bieden wij u altijd een passende oplossing. Hierbij wordt gebruik gemaakt van hoge kwaliteit merken of originele onderdelen. Indien deze niet meer kunnen worden verkregen, bestaat de mogelijkheid dat we ze zelf produceren.

Onze modern uitgeruste werkplaats is te vinden in Ammerzoden. Wij beschikken over zeer ruime bedrijfshal waar uw camper binnen veilig en droog kan staan voor de duur van alle werkzaamheden! Doordat wij beschikken over alle merkspecifieke documentatie en uitleesapparatuur, kunnen wij de juiste diagnose stellen bij complexe storingen. Tevens beschikken wij over een 4 koloms hefbrug met lange rijbaan van 5.80 meter en een hefvermogen van 6500 kg.

Wij vinden het belangrijk wanneer u ons bezoekt, wij ook volledig de tijd hebben om u te kunnen adviseren. Vandaar dat wij uw bezoek aan onze werkplaats alleen op afspraak inplannen.