Seminautic – Camper of Caravan matras op maat

Bent u op zoek naar een heerlijke vakantie waar u helemaal tot rust kunt komen? Dan heeft Seminautic dé oplossing voor u! Kies voor een op maat gemaakt camper matras, speciaal ontworpen om uw nachtrust tijdens uw caravan- of camper vakantie te verbeteren. 

Waarom zou u genoegen nemen met een matras dat niet perfect bij u past als u kunt genieten van een matras dat volledig is afgestemd op uw persoonlijke wensen?

Camper matras op maat maken

Wilt u snel genieten van een heerlijke nachtrust op uw vakantiebestemming? Maak dan een afspraak in onze showroom en ontdek zelf welk matras het beste past bij uw slaapvoorkeuren en slaaphouding. Met onze Drive In service ontvangt u binnen één uur een perfect op maat gemaakt matras voor uw camper of caravan, terwijl u wacht.

Bij Seminautic staat persoonlijk advies centraal. Onze specialisten luisteren aandachtig naar uw slaapwensen en -behoeften en zorgen voor een naadloze aansluiting bij uw camper voor optimaal slaapcomfort.

Maak een afspraak bij Seminautic

Een perfect op maat gemaakt matras voor uw camper of caravan

Bij Seminautic heeft u in slechts één uurtje een perfect op maat gemaakt matras, speciaal ontworpen om aan al uw slaapwensen en -behoeften te voldoen. 

We beginnen met een persoonlijk gesprek waarin we aandachtig luisteren naar uw voorkeuren, waaronder uw slaaphouding en hoe stevig of zacht u het matras wilt hebben. 

Op basis daarvan stellen we enkele proefopstellingen voor u samen om te kijken welke het beste bij u past. Terwijl u zich ontspant in onze showroom, wordt uw nieuwe matras op maat gemaakt in ons matras atelier en krijgt u een uniek kijkje in onze productie via een panoramaraam. 

En het beste van alles, we kunnen uw nieuwe matras direct in uw camper of caravan plaatsen zodat u meteen van uw nieuwe slaapervaring kunt genieten tijdens uw vakantie. Geen gedoe meer met het meeslepen van uw eigen matras of het slapen op oncomfortabele matrassen tijdens uw vakantie.

Over Seminautic

Met meer dan 25 jaar ervaring als onderdeel van matrasatelier.nl, begrijpen wij dat elk lichaam anders is. Daarom bieden wij op ambachtelijke wijze met de hand gemaakte matrassen aan, zodat wij elke klant de perfecte pasvorm kunnen bieden voor de beste nachtrust tijdens uw caravan- of campervakantie.